Dovolenka na r.2012 - Taliansko

19.11.2011 16:20

TALIANSKO       24.8. – 2.9. – plná penzia

 

                                                                  cena 250 eur   

 

ubytovanie v apartmánoch rezidencie Leopardi.. Miesto pobytu Alba Adriatica    

( vyučovanie pre žiakov a študentov začína   3.9.2012)

 

 

   Prihlášky zasielajte na adresu: centrumsos@centrum.sk

Alebo na tel.č. 0911424139 – NR p.Pašák

                         0905582790 – NR + NZ p.Pašáková aj SP

                         0903472141 – BA p. Parajková

                         0903968318 – BA p.Ručkayová aj SP

                         0903368290 – NZ a kraj – len sms p.Hrdlík -SP

                        

   Rezervácie miest čo najskôr  adresujte cez ľubovoľné uvedené tel.č. Ceny a celá dovolenka je viazaná na obsadenie  celého autobusu. Preto je nutné zarezervovať si miesta záväznou prihláškou. Príjem záujemcov bude chronologicky podľa postupnosti prihlášky. Môžete si pozvať okrem rod.príslušníkov aj svojich blízkych či známych. Pri záväznej prihláške treba zaplatiť aj zálohu najmenej 50 eur. č,u:  4202426606/8360 alebo osobne po dohode. Môžete splácať na dve splátky, v ojedinelých závažných odôvodnených situáciách na tri. Pri odhlásení sa vzťahujú sa na účastníka storno poplatky z ceny zájazdu: 25% do troch mesiacov, 50% do dvoch mesiacov a 100% do jedného mesiaca! ak sa nedohodneme inak. Svojou prihláškou zároveň potvrdzujete súhlas s oboznámením sa s touto skutočnosťou. Je možné za seba poslať náhradu po dohode a následnom súhlase  s vedúcou zájazdu.

Tí, ktorí zaplatia dovolenku do 10.12.2011 majú 8% .

    Nepočujúci majú zabezpečeného tlmočníka.

   

    Poďme spoločne prežiť pár krásnych dní. Tí, ktorí už majú naše spoločné skúsenosti, vedia, ako nám bývalo na dovolenkách  fajn-J . Lebo tí, ktorí idú za oddychom a zábavou, si na svoje prídu. Teším sa na Vašu účasť.

 

   Cestuje sa brnenskou spoločnosťou. V cene je zahrnuté: cestovné, strava, ubytovanie, poistenie proti insolventnosti.

 

 Deti do troch rokov majú zľavu bez nároku na služby.

Ubytovanie je v apartmánoch s dvojposteľovými miestnosťami a kuchynským kútikom. Kuchyňa je vybavená potrebami pre kuchyňu. Apartmány sú 4 a 6 miestne. (Samostatné uzatvorené izby á 2 osoby + obýv.izba s kuch.kútom á 2 osoby) . Tí, ktorí mali prihlášky minulý rok, budú uspokojení. Ide o rovnakú destináciu, ako sme pre chybu CK nevycestovali do Talianska. (Pravdepodobne v cene nebola započítaná strava, ktorú sľúbili, tak od zmluvy odstúpili). Raňajky,obedy,večere, nápoj je formou kontinentálnej stravy (bufetové)

              

Poloha a popis:
Príjemná apartmánová rezidencia sa nachádza v pokojnej uličke v blízkosti centra mesta Alba Adriatica. Pred domom sa nachádza priestor vhodný pre cvičenie (aerobic a pod). Rezidencia je vhodným výberom na letnú dovolenku najmä pre rodiny s malými deťmi, mladé páry alebo skupinky. Krásne zlatisté piesočnaté pláže s krištáľovo čistým morom lákajú k rôznym športovým aktivitám. Krásne sú popoludňajšie a večerné prechádzky po promenáde plnej oleandrov, paliem a borovíc. Letovisko je obľúbeným cieľom na komfortnú dovolenku medzi turistami z celej Európy.
Vybavenie a služby:
Vkusne vybavené apartmány s vlastným sociálnym zariadením a balkónom, TV, práčka, parkovacie miesto. Klimatizácia v období 2.7.-27.8. ZDARMA, v ostatných termínoch za poplatok. V meste je veľa obchodov s módnymi doplnkami, potravinami, reštauráciami a kaviarničkami.
Ubytovanie:
Rezidencia Leopardi ponúka možnosť príjemného ubytovania v moderných apartmánoch pre 2 až 6 osôb.
Stravovanie:
Raňajky, hlavné jedlo a polievka s hlavným jedlom Slovenskej kuchyne, pripravované z čerstvých nemrazených surovín Talianskym šéfkuchárom. Odporúčame tiež návštevu tamojších reštaurácií so širokou ponukou lahodných miestnych špecialít.
Šport a zábava:
Palmová promenáda pozdĺž pláže je vhodná pre jazdu na bicykli alebo na kolieskových korčuliach, plážový volejbal nohejbal, basketbal, golf, windsurfing...Sú tu požičovne vodných bicyklov a vodných skútrov. Spoločenské vyžitie - večery je možné stráviť v miestnych kaviarňach, baroch, reštauráciách, pizzeriách a diskotékach. Pre deti: ihrisko na loptové hry, skákadlá, preliezačky, hojdačky, korčuľovanie. Tipy na výlet: Loreto: pútnické miesto. Nachádza sa tu Loretánská svätyňa. Ascoli Piceno: pôsobí ako otvorené architektonické vonkajšie múzeum. Aquapark Onda Blu: s mnohými tobogánmi, šmýkačkami, bazénmi nielen pre deti, ale aj dospelých.
Pláž:
Piesočná: asi 250 m od rezidencie, s pozvoľným vstupom do mora. Súkromné ​​i voľne prístupné pláže. More: asi 250 m od rezidencie.
Ďalšie informácie:

Dĺžka trasy cca 1200 km. Predpokladaný odchod z Nitry okolo 18:30 a príchod na miesto okolo 9:30. Následne ubytovanie v poobednajších hodinách z dôvodu vysťahovania a kontroly apartmánov pred ubytovaním. Je nutné si tiež po ukončení pobytu upratať apartmány

 

 

 

 

 

 

—————

Späť


Kontakt

CENTRUM SOS - OZ

Novomeského 6, 94911 NITRA

Heidi Pašáková
IČO : 42 051 622
T-mobile : 0944 711 707

orange: 0905582790
E-mail : centrumsos@centrum.sk,
davidmarci5@gmail.com